2017 © Kadlec Kolín s.r.o.

722 680 051 | 736 105 102

Objednávky  |  informace

Kuchyň a jídelna v areálu Bresson, Ovčárecká ul. 1452, Kolín u stanice Benzina.

Výdej obědů v jídelně 10.00 - 13.00 hod.

naši spokojení zákazníci v jídelně

“Our Specialities”

“Snažíme se,
  aby vám chutnalo”

Tradice od roku 1972

Elektronická evidence tržeb je zde prováděna
v běžném režimu.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line;
v případě technického výpadku pak nejpozdějido
48 hodin.

Seznam alergenů >

Alergeny

Další týden >

Aktuální nabídka 2

POZOR ZMĚNA OBJEDNÁVEK!
Objednávky zasílejte minimálně den dopředu do 16.00
na e - mail: objednavky@kadleckolin.cz nebo volejte
na tel: 722 680 051 do 14.00. Změny na aktuální den od 5.30
do 6.30, ale může se stát, že denní nabídka jídel už nebude kompletní.  

22.10. - 26.10.

Pondělí

Polévka hovězí s krupicí a vejcem /1,3,9/

1 Guláš Petra Voka, houskový knedlík (červené víno, papriky, rajčata) /1,3,7/

2 Vepřové maso po sečuánsku, rýže (hlávkové zelí, kapie, houby, pórek) /1/

3 Dušené krůtí maso s mrkví a brokolicí, brambor

4 Fazole po bretaňsku, uzená plec, okurka /1/

5 Zeleninový salát s vepřovým masem (čínské zelí, zelenina, koprový dresing) /3,7/

6 A-Holandský řízek se sýrem B-Smažený sýr*/1,3,7/

 

Úterý

Polévka hrstková /1/

1 Selská vepřová plec, zelí, houskový knedlík,  /1,3,7/

2 Mexická vepřová směs, rýže (feferonky, zelenina) /1/

3 Nadívané kuřecí stehýnko houbovou nádivkou, brambor /1,3,7/

4 Žemlovka s jablky /1,3,7/

5 Těstovinový salát se zeleninou a krůtím masem  /10/

6 A-Vepřový řízek B-Smažený hermelín* /1,3,7/


Středa

Polévka hovězí s rýží a hráškem /9/

1 Koprová omáčka, vejce, houskový knedlík /1,3,7/

2 Grilované papriky plněné mletým masem a slaninou, brambor  /1,3,7/

3 Srbské rizoto, okurka (vepřové maso, zelenina) /1/

4 Smažené žampiony, brambor, tatarka /1,3,7/

5 Salát z červené řepy s mandlemi a nivou, bagetka 1ks /7,8/

6 A-Holandský řízek se sýrem B-Smažený sýr* /1,3,7/

 

Čtvrtek

Polévka boršč /1, 7, 9/

1 Staročeské vepřové výpečky, bramborový knedlík, špenát /1,3/

2 Polský bigos, chléb (vepřové, hovězí a uzené maso, zelí, rajčata) /1/

3 Kuřecí závitek, rýže /1,3/

4 Těstoviny tagliatelle se smetanou a uzeným tofu a žampiony /1,3,7/

5 Vajíčkový salát se šunkou a zakysanou snetanou, rohlík 2ks /1,3,7/

6 A-Vepřový řízek B-Smažený hermelín* /1,3,7/


Pátek

Polévka květáková /1,7/

1 Zabijačkový guláš, houskový knedlík (vepřové maso, játra, srdce)/1,3,7/

2 Těstoviny se zelím a pikantní klobásou /1,3,7/

3 Pečená vinná klobása, míchaný salát, brambor  /1,3,7/

4 Míchaná zelenina, brambor, sázené vejce (2 ks) /1/

5 Korunovační kuřecí salát  (listový salát, kari, mandle) /3,7,8/

6 A-Holandský řízek se sýrem B-Smažený sýr*/1,3,7/



Příloha k obědu č. 5:

pondělí, až pátek -  brambory

úterý, čtvrtek - bramborová kaše