2017 © Kadlec Kolín s.r.o.

722 680 051 | 736 105 102

Objednávky  |  informace

Kuchyň a jídelna v areálu Bresson, Ovčárecká ul. 1452, Kolín u stanice OMV

Výdej obědů v jídelně 10.00 - 13.00 hod.

naši spokojení zákazníci v jídelně

“Our Specialities”

“Snažíme se,
  aby vám chutnalo”

Tradice od roku 1972

Elektronická evidence tržeb je zde prováděna
v běžném režimu.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line;
v případě technického výpadku pak nejpozdějido
48 hodin.

Seznam alergenů >

Alergeny

Další týden >

Aktuální nabídka 2

OBJEDNÁVKY zasílejte minimálně den dopředu do 22.00
na e - mail: objednavky@kadleckolin.cz nebo volejte na
tel: 722 680 051 do 14.00. Změny na aktuální den od 5.30 do 7.00, ale může se stát, že denní nabídka jídel už nebude kompletní.  

Pondělí

Polévka hovězí se zeleninou a rýží /9/

1 Znojemská vepřová plec, rýže /1/

2 Sekaný máslový řízek, brambor /1,3,7/

3 Těstoviny penne se sýrovou omáčkou a kuřecím masem /1,3,7/

4 Smažené žampiony, brambor, tatarka /1,3,7/

5 Salát pro mlsouny (karotka, celer, šunka,majonéza) /3,10/

6 A-Vepřový řízek B-Smažený sýr C-Holandský řízek se sýrem* /1,3,7/

 

Úterý

Polévka pórková s vejcem /1,3,7/

1 Závitek svatého Vavřince, houskový knedlík /1,3,7/

2 Smažená vinná klobása, brambor /1,3,7/

3 Filátko z Tilápie (sladkovodní ryba téměř bez kostí), smetanová mrkev, br. /1, 7, 4/

4 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem /1,3,7/

5 Zálesácký flamendr (těstoviny, okurka, kapie, houby, slanina, feferony) /1/

6 A-Kuřecí řízek B-Smažený hermelín C-Holandský řízek se sýrem* /1,3,7/

 

Středa

Polévka hovězí s nudlemi a masem /1,9/

1 Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7,9,10/

2 Zapečené těstoviny s uzeným masem /1, 3, 7/

3 Čertovské kuřecí nudličky, rýže (kapie, pórek, houby, zelí, gyros, chilli) /1/

4 Chalupářská pochoutka (zapečená klobása, cibule, rajče, sýr),
   pečené brambory s paprikou/1,3,7/

5 Pikantní salát s kuřecím masem a zeleninou (zelí, zelenina, pikantní nálev)

6 A-Vepřový řízek B-Sýr se šunkou C-Smažený karbanátek* /1,3,7/

 

Čtvrtek

Polévka frankfurtská /1/

1 Pečená vepřová krkovička, bramborový knedlík, hlávkové zelí /1,3,7/

2 Fazole na kyselo, libová klobáska, vídeňská cibulka /1, 7/

3 Pikantní kuřecí guláš, těstoviny (kuřecí prsa, okurka, česnek, ml. paprika) /1/

4 Kynuté knedlíky po vídeňsku (povidlová náplň, mák s cukrem) /1,3,7/

5 Obložené bagety s drceným lososem a uzeninou (vejce, zelenina) /1,3,7/

6 A-Kuřecí řízek B-Smažený hermelín C-Holandský řízek se sýrem* /1,3,7/


Pátek

Polévka hovězí s kapáním /13/

1 Křenová omáčka, uzené maso, houskový knedlík /1,3,7/

2 Dračí oheň, bramborák. trhanec (vepř.maso,feferonky,protlak,kapie,česnek) /1,3,7/

3 Vuřty na pivu, chléb /1/

4 Bramborové noky se špenátem sypané parmezánem

5 Čočkový salát (šunka, sýr, steril. zelenina, dresing) /7/

6 A-Vepřový řízek B-Smažený sýr C-Holandský řízek se sýrem* /1,3,7/


Příloha k obědu č. 6:

pondělí až pátek - brambory

úterý, čtvrtek - brambory nebo bramborová kaše

18.9. - 22.9.

NOVINKA

“Novinky na jídelníčku.”



knedlíky plněné jahodami s čokoládovým krémem