2017 © Kadlec Kolín s.r.o.

722 680 051 | 736 105 102

Objednávky  |  informace

Kuchyň a jídelna v areálu Bresson, Ovčárecká ul. 1452, Kolín u stanice OMV

Výdej obědů v jídelně 10.00 - 13.00 hod.

naši spokojení zákazníci v jídelně

“Our Specialities”

“Snažíme se,
  aby vám chutnalo”

Tradice od roku 1972

Elektronická evidence tržeb je zde prováděna
v běžném režimu.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line;
v případě technického výpadku pak nejpozdějido
48 hodin.

Seznam alergenů >

Alergeny

Další týden >

Aktuální nabídka 2

OBJEDNÁVKY zasílejte minimálně den dopředu do 22.00
na e - mail: objednavky@kadleckolin.cz nebo volejte na
tel: 722 680 051 do 14.00. Změny na aktuální den od 5.30 do 7.00, ale může se stát, že denní nabídka jídel už nebude kompletní.  

22.1. - 26.1.

Pondělí

Polévka žampionová  /1,7/

1 Pivovarský vepřový tokáň, houskový knedlík nebo těstoviny (česnek, pivo, sýr,) /1,3,7/

2 Kuřecí čína, rýže (kapie, pórek, anglická) /1/

3 Čevabčiči, brambor, hořčice, cibule /1,3,10/

4 Nastavená kaše, opečená klobása, okurka /1/

5 Zelný salát s fazolemi (kapie, kukuřice,šunka)

6 A-Vepřový řízek B-Smažený sýr C-Holandský řízek se sýrem* /1,3,7/

 

Úterý

Polévka hovězí s rýží a hráškem /1,9/

1 Španělský ptáček, rýže (vepř. kýta, uz. bůček, vejce, okurka) /1,3/

2 Kapustový karbanátek s uzeným masem, brambor /1,3,7/

3 Marinovaný žralocí hřbet, bramborová kaše /1,3,4,7,8,9/

4 Rýžový nákyp se švestkama /3,7/

5 Zeleninový salát s trhaným pomalu pečeným vepřovým masem /3,7,10/

6 A-Kuřecí řízek B-Smažený hermelín C-Holandský řízek se sýrem*/1,3,7/


Středa

Polévka zelnačka /1,7/

1 Hovězí maso vařené, rajská omáčka, hous. knedlík /1,3,7/

2 Pečený bok na česneku a cibuli, bramborové špecle

3 Krůtí játra na cibulce, brambor, tatarka /3,/

4 Zapečená květák a brokolice se šunkou, brambor /3,7/

5 Voňavý těstovinový salát (zelenina, kuřecí maso, kečup, hrášek) /1/

6 A-Vepřový řízek B-Sýr se šunkou C-Smažený karbanátek* /1,3,7/

 

Čtvrtek

Polévka kulajda /1,3,9/

1 Sikulský plátek, houskový knedlík (smetana, kysané zelí) /1,3/

2 Těstoviny s masovými kuličkami a omáčkou z drcených rajčat  /1,9/

3 Smažené kuřecí stripsy v trojobalu se sezamem,  bramborová kaše /1,3,7/

4 Langoše s kečupem a sýrem /1,3,7/

5 Salát Coleslaw (hlávkové zelí, mrkev, smetana, majolka) /3,7,10/

6 A-Vepřový řízek B-Smažený sýr C-Holandský řízek se sýrem*/1,3,7/


Pátek

Polévka hovězí s játrovou rýží /9/

1 Hamburská vepř.plec, housk.knedlík (okurka, šunka) /1,3,7,10/

2 Plněný zelný list, brambor (mleté maso) /1,3/

3 Kuřecí stehýnko pečené na zelí, brambor  /1/

4 Moravské koláče /1,3,7/

5 Kuskus s pečenou zeleninou, bylinkový dip

6 A-Kuřecí řízek B-Smažený hermelín C-Holandský řízek se sýrem*/1,3,7/


Příloha k obědu č. 6:

pondělí, až pátek -  brambory  

úterý, čtvrtek – brambory nebo bramborová kaše

středa – brambory nebo bramborový salát



NOVINKA

NOVINKA