Aktuální nabídka hotových jídel

2017 © Kadlec Kolín s.r.o.

722 680 051 | 736 105 102

Objednávky  |  informace

Kuchyň a jídelna v areálu Bresson, Ovčárecká ul. 1452, Kolín u stanice OMV

Výdej obědů v jídelně 10.00 - 13.00 hod.

naši spokojení zákazníci v jídelně

“Our Specialities”

“Snažíme se,
  aby vám chutnalo”

Tradice od roku 1972

Elektronická evidence tržeb je zde prováděna
v běžném režimu.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line;
v případě technického výpadku pak nejpozdějido
48 hodin.

Seznam alergenů >

Alergeny

Další týden >

Aktuální nabídka 2

OBJEDNÁVKY zasílejte minimálně den dopředu do 22.00
na e - mail: objednavky@kadleckolin.cz nebo volejte na
tel: 722 680 051 do 14.00. Změny na aktuální den od 5.30 do 6.30, ale může se stát, že denní nabídka jídel už nebude kompletní.  

13.8 – 17.8.

Prázdninový provoz


Pondělí

Polévka hovězí se zeleninou a rýží /9/

1 Znojemská vepřová plec, rýže /1/

2 Sekaný máslový řízek, brambor /1,3,7/

3 Těstoviny penne se sýrovou omáčkou a kuřecím masem /1,3,7/

4 Salát zlaté slunce (zelenina, kukuřice, sýr, šunka), bagetka /9,10 /

5 A-Vepřový řízek B-Smažený sýr * /1,3,7/

 

Úterý

Polévka pórková s vejcem /1,3,7/

1 Selská vepřová plec, houskový knedlík, zelí

2 Rizoto s masem a zeleninou /8, 9, 10/

3 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem /1,3,7/

4 Pikantní salát s kuřecím masem a zeleninou (zelí, zelenina, pikantní nálev)

5 A-Smažený hermelín B-Holandský řízek se sýrem* /1,3,7/


Středa

Polévka hovězí s nudlemi a masem /1,9/

1 Bramborové kapsy plněné špenátem, uzené restované na cibulce  /1,3/

2 Zapečené těstoviny s vepřovým masem a hráškem /1, 3, 7/

3 Čertovské kuřecí nudličky, rýže (kapie, pórek, houby, zelí, gyros, chilli) /1/

4 Obložené bagety s drceným lososem a uzeninou (vejce, zelenina) /1,3,7/

5 A-Vepřový řízek B-Sýr se šunkou* /1,3,7/

 

Čtvrtek

Polévka frankfurtská /1/

1 Pečené kuřecí stehýnko na divoko, bramborový knedlík, zelí /1,3,7/

2 Fazole na kyselo, libová klobáska, cibulka /1, 7/

3 Pštrosí vejce z mletého masa, brambor, tatarka /1,3,7/

4 Zálesácký flamendr (těstoviny, okurka, kapie, houby, slanina, feferony) /1/

5 A-Smažený hermelín B-Smažený karbanátek * /1,3,7/


Pátek

Polévka hovězí s kapáním /13/

1 Křenová omáčka, uzené maso, houskový knedlík /1,3,7/

2 Vuřty na pivu, chléb /1/

3 Bramborové noky se špenátem sypané parmezánem /1,3,7/

4 Čočkový salát (šunka, sýr, steril. zelenina, dresing) /7/

5 A-Kuřecí řízek B-Smažený sýr * /1,3,7/



Příloha k obědu č. 5:

pondělí, až pátek -  brambory