8.5. - 12. 5.


“Novinky na jídelníčku.”

Pondělí

Státní svátek/

 

Úterý

Polévka horácká /1/

1 Pražská vepřová plec, houskový knedlík /1,3,7/

2 Anglická vepřová játra, rýže  /1,7/

3 Uzené maso v šouletu, okurka /1/

4 Smažený květák, brambor, tatarka /1,3,7/

5 Pikantní loupežnický salát (uzenina, steril. zelenina, feferonka, pikantní nálev)

6 A-Kuřecí řízek B-Smažený sýr C-Holandský řízek se sýrem* /1,3,7/

 

Středa

Polévka rajská s rýží /1,9/

1 Vepřová roláda, bramborové špalíčky, špenát /1,3,7/

2 Kyjevský vepřový závitek, houskový knedlík, sm.papriková omáčka /1,3,7/

3 Ohnivý kuřecí plátek, šunková rýže /1/

4 Lívanečky s džemem a tvarohem /1,3,7/

5 Těstovinový salát se zeleninou a krabím masem /1,4/

6 A-Vepřový řízek B-Smažený hermelín C-Holand. řízek se sýrem*/1,3,7/

 

Čtvrtek

Polévka hovězí s domácím drobením /1,9/

1 Cikánská vepřová plec, houskový knedlík /1,3,7/

2 Vepřenky z mletého masa, brambor, cibule, hořčice /1,3,7,10/

3 Krčmářská masová směs, bramborákový trhanec /1,3,7/

4 Dušené fazolové lusky na slanině, brambor, sázená vejce (2 ks) /3/

5 Salát se smaženou nivou, pomeranči a červenou řepou

6 A-Kuřecí řízek B-Sýr se šunkou C-Smažený karbanátek* /1,3,7/


Pátek

Polévka zelnačka /1,7/

1 Znojemská vepřová plec, houskový knedlík /1,3,7/  

2 Tyrolské žemlovo uzeninové knedlíky, červené zelí, cibulka /1, 3, 7/

3 Šoei-Ču-Žou, rýže (kuřecí maso, zelí, pórek) /1/

4 Smažený celer, bramborová kaše /1,3,7/

5 Lužický salát (salám, okurka, sýr, cibule, vejce, majolka) /3,7/

6 A-Vepřový řízek B-Smažený hermelín C-Holand. řízek se sýrem*/1,3,7/

 

Příloha k obědu č. 6:

pondělí až pátek - brambory

úterý, čtvrtek - brambory nebo bramborová kaše

středa - brambory nebo bramborový salát

NOVINKA