“Novinky na jídelníčku.”

1.5. - 5. 5.


Pondělí

Státní svátek/

 

Úterý

Polévka dršťková /1/

1 Krčmářský guláš, těstoviny (vepřové maso, lečo, houby) /1/

2 Vepřový plátek sypaný sýrem, brambor /1/

3 Kovářův oheň, rýže (kuřecí a uzené maso, feferonky, kapie, pórek) /1/

4 Čočka na kyselo, uzené maso NEBO sázené vejce, okurka /1/

5 Brokolicový salát s těstovinami (mrkev, olej, česnek, zakysaná smetana) /1,7/

6 A-Vepřový řízek B-Smažený hermelín C-Holand. řízek se sýrem* /1,3,7/

 

Středa

Polévka hovězí s těstovinami /1,9/

1 Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7,9,10/

2 Filé s bylinkami, koprový přeliv, brambor /1,4,7/

3 Brokolicový řízek s uzeným masem, bramborová kaše /1,3,7/

4 Žemlovka s jablky /3,7/

5 Celerový salát se šunkou (celer, kukuřice, šunka, ananas, sýr, čínské zelí) /7,9/

6 A-Kuřecí řízek B-Smažený sýr C-Holandský řízek se sýrem*/1,3,7/

 

Čtvrtek

Polévka hrachová s párkem /1/

1 Cmunda po kaplicku (bramborák, uzené maso, zelí) /1,3,7/

2 Novohradský vepřový plátek, těstoviny /1/

3 Kuřecí maso na paprice, houskový knedlík /1,3,7/

4 Houbové rizoto, sýr, okurka /7/

5 Anglický svačinový salát, bagetka (anglická, fazole v tomatě, sázené vejce) /3/

6 A-Vepřový řízek B-Sýr se šunkou C-Smažený karbanátek* /1,3,7/


Pátek

Polévka uzená s kroupami /1,9/

1 Vepřové na česneku, bramborový knedlík, špenát /1,3/

2 Halušky se zelím a uzeným masem /1,3/

3 Švédské masové kuličky v rajské omáčce, rýže (mleté maso) /1,3,7/

4 Těstoviny tagliatelle se smetanou a uzeným tofu /1,3,7/

5 Ševcovský mls (salám, steril. okurka, majolka, hořčice) /3,7,10/

6 A-Kuřecí řízek B-Smažený hermelín C-Holand. řízek se sýrem* /1,3,7/


 

Příloha k obědu č. 6:

pondělí až pátek - brambory

úterý, čtvrtek - brambory nebo bramborová kaše

středa - brambory nebo bramborový salát

NOVINKA