Stánek 01.jpg
Bistro 2.png

Polední menu 28.9. - 2.10.

Pondělí

Svátek

Úterý

Polévka kmínová s vejcem  /1,3,9/
1 Krčmářský guláš, těstoviny (vepřové maso, rajčata, papriky, houby) /1/
2 Kovářův oheň, rýže (kuřecí a uzené maso, feferonky, kapie, pórek) /1/
3 Celerový salát se surimi masem (ala krab) a mrkví /4,7,9,10/
4 Holandský řízek se sýrem, brambory /1,3,7/
5 Smažený hermelín, brambory, tatarka /1,3,7/

Středa

Zeleninový vývar s tarhoňou  /1,3,9/
1 Jelení guláš se šípkovou, houskový knedlík /1,3,7/
2 Vepřové nudličky s Nivou, těstoviny /1,3,7,9/
3 Zapečená brokolice se šunkou, brambory  /3,7/
4 Tortila s kuřecími stripsy a zeleninou, salátek /3,7,10/
5 Vepřový řízek, brambory nebo bramborový salát /1,3,7/

Čtvrtek

Polévka skotská /1,9/
1 Štěpánská vepřová plec, houskový knedlík /1,3,7/
2 Jaternicový a kroupový prejt, brambor, zelí /1/
3 Kuřecí směs gyros s pikantní klobásou, rýže   /1,9/
4 Těstovinový salát s brokolicí a s kuřecími kousky /1,7/
5 Smažená sýrová jehla se šunkou, brambory, tatarka nebo bramborová kaše /1,3,7/

Pátek

Polévka bramborová /1,9/
1 Kuřecí stehno na paprice, houskový knedlík /1,3,7/
2 Vepřové kostky v hořčicové omáčce, těstoviny /1,3,7,10/
3 Pečená vepřová krkovička s houbovým bulgurem, vídeňská cibulka /1,7/
4 Bramborové taštičky plněné tvarohem /1,3,7/
5 Kuřecí řízek, brambory, okurka /1,3,7